Alumner

Alice Teodorescu

Alice Teodorescu gick Skribentskolan 2009 och är nu huvudsekreterare för Moderaternas nya idéprogram. Tidigare politisk redaktör i Göteborgsposten.

Amanda Broberg

Amanda Broberg gick Skribentskolan 2018. Hon har skrivit ledare i flera tidningar och är nu marknads- och studentansvarig på Timbro förlag.

Jacob Sidenvall

Jacob gick Skribentskolan 2014. Han är ledarskribent i Smålandsposten.

Kajsa Kettil

Kajsa Kettil gick Skribentskolan 2018. Hon är chefredaktör i Ulricehamns Tidning och är tidigare politisk redaktör i Jönköpings-Posten.

Fredrik Hultman

Fredrik Hultman gick Skribentskolan 2019. Han är internationell sekreterare för Muf samt leder Timbros projekt kring frihetlig konservatism.

Karin Eriksson

Karin Eriksson gick Skribentskolan 2010. Hon är chefredaktör i Mariestads-Tidningen.

Martin Berg

Martin Berg gick Skribentskolan 2010. Han är reporter/redaktör på Fplus.

Edel Irén Segersam

Edel Irén Segersam gick Skribentskolan 2019. Hon studerar teologi i Uppsala och är redaktör för konservativa studentföreningen Heimdals tidskrift.

Erik Thyselius

Erik Thyselius gick Skribentskolan 2015. Han är projektassistent i Axel och Margaret Ax:son Johnsons stiftelse samt medarbetare i Axess Publishing

Catta Neuding Skoog

Catta Neuding Skoog gick Skribentskolan 2019. Hon är medarbetare på Axess magasin.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få löpande information om Skribentskolan.