Alumner

Alice Teodorescu

Alice Teodorescu gick Skribentskolan 2009 och är politisk chefredaktör på Bulletin. Hon var huvudsekreterare för Moderaternas nya idéprogram och tidigare politisk redaktör i Göteborgs-Posten.

Jacob Sidenvall

Jacob Sidenvall gick Skribentskolan 2014. Han är ledarskribent i Smålandsposten.

Cecilia Reje

Cecilia Reje gick Skribentskolan 2020. Hon har tidigare varit politiskt sakkunnig på Moderaternas riksdagskansli och är nu näringspolitisk expert på Lantbrukarnas riksförbund.

Amanda Broberg

Amanda Broberg gick Skribentskolan 2018. Hon är krönikör i Borås Tidning, har skrivit ledare i flera tidningar och är nu marknads- och studentansvarig på Timbro förlag.

Isak Rutqvist

Isak Rutqvist gick Skribentskolan 2020. Han studerar vid juristprogrammet och har tidigare varit ordförande för Geijerska studentföreningen i Uppsala.

Kajsa Kettil

Kajsa Kettil gick Skribentskolan 2018. Hon är chefredaktör i Ulricehamns Tidning och är tidigare politisk redaktör i Jönköpings-Posten.

Celicia Svärd

Celicia Svärd gick Skribentskolan 2020. Hon har en master i historia från Uppsala universitet och är engagerad i Kristdemokraterna.

Karin Eriksson

Karin Eriksson gick Skribentskolan 2010. Hon är chefredaktör i Mariestads-Tidningen.

Erik Thyselius

Erik Thyselius gick Skribentskolan 2015. Han är krönikör i Norrköpings Tidningar, projektassistent i Axel och Margaret Ax:son Johnsons stiftelse samt medarbetare i Axess Publishing

Lars Anders Johansson

Lars Anders Johansson gick Skribentskolan 2009. Han är frihetlig trubadur, journalist, författare och idéhistoriker. Han är tidigare chefredaktör för tankesmedjan Timbros nättidskrift Smedjan. Han driver nättidningen och podcasten Kompass.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få löpande information om Skribentskolan.